Traktor

Traktorer, særlig de som benyttes til snøbrøyting og annen bruk om vinteren er svært utsatt for å ruste.

Mange har opplevd å kjøpe ny traktor og oppdaget at allerede etter første vinteren så har det kommet rust. Våre lanolinoljer innehar meget gode egenskaper for å unngå nettopp dette.

Lanolinoljene kryper inn i etablerte rustangrep og stopper videre utvikling samtidig som de hindrer rusten i å etablere seg på stedene som er bra.

Veisaltet utsetter traktoren for korrosjon på skjermer, stigtrinn, felger, panser, akslinger osv. Resultatet vil normalt være reparasjonkostnader og verditap. Dette er det fullt mulig å unngå, og vi har stadig flere traktoreiere som kommer innom for å få behandlet traktoren sin på høsten. Våre lanolinljer er slitesterke, penetrerer godt og er vannavstøtende. El-kontakter blir også beskyttet ved at oljen trenger inn i kontakter og hindrer irring og dårlig kontakt.

Vi anbefaler at man før vintersesongen starter lar oss foreta en behandling av traktoren. Det er ganske fort gjort og det går an å vente i vårt flotte venterom mens vi holder på.

Vi vil da sprøyte en tynn hinne med lanolinoljer over alle deler på traktoren som det er naturlig å beskytte. Vi anbefaler å vaske traktoren forsiktig med kaldt vann gjennom vinteren for ikke å fjerne oljehinnen. Den blir da ikke helt ren, men det er viktig å la oljen virke vinteren igjennom. Når våren kommer og man er ferdig med snø og salt bruker man høytrykksvasker med varmt vann og vasker traktoren skikkelig ren.

Vårt motto: Det er bedre med en rustfri traktor som ikke er helt ren om vinteren enn en rusten traktor hele året.

Dette funker! Prøv oss! Men kom gjerne med ren traktor. Vask kommer i tillegg.

Priser: Kr 3.500,- / 4.500,- avhengig av traktortype.

Ta kontakt!

Vi tror du vil bli overrasket.