Lastebil

Vestfold Antirust har de senere år hatt en økende pågang fra lastebileiere som ønsker å understellsbehandle lastebiler med lanolinoljer.

I våre nye lokaler kan vi løfte kjøretøy opp til 30 tonn og behandle både trekkvogner, tilhengere og busser i en hall som er tilpasset behandling av slike kjøretøy.

Lastebiler som utfører snørydding og salting har et stort behov for ekstra beskyttelse mot rust og stadig flere ser hvor godt våre produkter beskytter slike kjøretøy mot å ruste. Lanolinoljer virker på helt spesielle måter. De kryper inn i etablerte rustangrep og stopper / begrenser videre utvikling kraftig, samtidig som de beskytter områder på lastebilen som ikke er angrepet mot å ruste.

Veisalt utsetter lastebiler for korrosjon på ramme, påbygg, luft- og drivstofftanker, bolter, bevegelige deler og elektriske anlegg. Resultatet kan være store reparasjonskostnader og verditap. Produktene vi benytter er slitesterke, penetrerer godt og er vannavstøtende. Disse egenskapene gir svært god rustbeskyttelse.

Før vintersesongen bør man sprøyte på et lag med lanolinolje på hele lastebilens understell.

Oljen vil da beskytte stålet mot rustangrep, og penetrere og trekke inn i bolter, skruer og bevegelige deler og hindre fastrusting. El-kontakter blir også beskyttet ved at oljen trekker inn i kontakter og hindrer irring og dårlig kontakt. Vi har løsninger både for de som ønsker å gjøre dette hver høst og for de som ønsker litt lenger intervaller. Ta kontakt for ytterligere info.

Allerede rust på lastebilen?

Produktene våre sprøytes rett på rust uten fordyrende og ofte lite vellykkede prosesser som sandblåsing o.l. Oljen kryper inn i og metter de små rustporene slik at vann og luft ikke kommer til. Dette gir overlegne egenskaper for å stanse etablerte rustangrep.

Ta kontakt for et gunstig pristilbud på ditt kjøretøy

"Alle burde understellsbehandle sine lastebiler. Kostnadsbesparelser og verdivinning er grunner alene."