Vestfold Antirust

Tlf: 33 33 25 99
Hortensveien 275
Barkåker

Unngå verditap på bilen - Nøytraliserer salt - Miljøvennlig - Brukt mot rust innen industri og skipsfart 

Antirustgaranti

livstid-3-ar-biler
  • Biler som er inntil 3 år gamle: Livstidsgaranti mot gjennomrusting
  • Biler som er inntil 10 år gamle: 10 års garanti mot gjennomrusting

Vi kan gi garanti mot gjennomrusting av understellet på bilen i hele bilens levetid, eller i 10 år. Det gjelder deler som travers, hjuloppheng, ramme, rammevanger, skjermer, nedkant av dører, kanaler og fjærtårn.

Uansett om det ruster utenfra eller innenfra. Bilene kan være rustne, men de må passere vår rustkontroll før garantiordning iverksettes.

 

Rustgarantien dekker ikke følgende

  • Lakkrustflekker med mindre de kommer som følge av gjennomrusting
  • Hengerfeste, stigbrett, bremserør, drivstoffrør, hydraulikkrør og drivstofftanker med tilhørende påfyllings- og ventilasjonsrør
  • Rustskader som følge av karosseriskader pga ukyndig jekking eller ikke fagmessig oppretting og lakkering etter skade
Antirust-10aar-garanti-300x292

Garantien er betinget av at man følger vårt antirustptogram:

Behandling: 40 punkters rustkontroll og plusspakke som innebærer at alt av plastdeksler og innerskjermer demonteres.                             Pris fra fra inkl. rustkontrollen kr 5100,-.
Behandling: Etter 1,5 år  Kr. 2900,-
Behandling: Etter 3   år   Kr. 2900,-
Behandling: Etter 4,5 år  Kr. 4700,-
Deretter repeteres punkt 2 til 4 så lenge garantien gjelder. Prisene gjelder personbil/stasjonsvogn og er inkl. mva. Tillegg for større biler.

Deretter repeteres punkt 2 til 4 så lenge garantien gjelder. Prisene gjelder personbil/stasjonsvogn og er ink mva. Tillegg for større biler.

 

Garantibehandling

Kjøper du en garantibehandling, betaler du for en grundigere behandling som tar lengere tid. Vi tar av alle fire hjulene og demonterer innerskjermer. Det blir behandlet med et seigere, dyrere middel i hjulkasser og på områder som er utsatt for sprut fra hjulene. Dessuten skriver vi ut en garantiseddel og avtaler neste behandling. I tid legger vi til en eller halvannen time til den tiden en hovedbehandling tar.

 

Hovedbehandling

Kjøper du en hovedbehandling, er det samme prosess som garantibehandling , men uten garantibeviset. En hovedbehandling koster litt mindre enn en garantipakke.

Sjekk priser her