33 33 25 99
info@vestfoldantirust.no
Vestfold Antirust
Hortensveien 275
3157 Barkåker
| | |
U T F O R S K E R

F L U I D   F I L M
Våre produkter er brukt globalt på skip, offshore, i industri, landbruk og privat helt siden 1940-tallet.

Det kommer fra sauen

Baseolja av ullfett/lanolin gir unike saltvannsbestandige egenskaper. Fluid Film fordamper ikke og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel på kjeder, vaiere, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindere, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere, til vinterkonservering, transportbeskyttelse, osv. osv.

Stopper rustutviklingen

Fluid Film er meget godt egnet til antirustbehandling og hulromsbehandling. Sprøyteutstyret trenger ikke å rengjøres etter bruk da Fluid Film ikke størkner. Gammel tradisjonell understellsbehandling mykgjøres, middelet trenger inn i eventuellle sprekker, fortrenger vann og stopper videre rustutvikling. Fluid Film er ikke elektrisk ledende, fortrenger vann og hindrer korrosjon. Den er derfor ypperlig til å brukes på elektrisk utstyr og kontakter for å hindre kontaktproblemer, jordfeil osv. Fluid Film svir ikke gress eller vegetasjon.
S T O P P E R   R U S T
Tykner etter påføring

Gressklipperplater o.l. holder seg lettere rene. Snøfresere og snøskjær får mindre problemer fordi is og snø ikke vil bygge seg opp. Siden olja ikke samler skitt, er den ideell til landbruk- skog- og anleggsmaskiner. Brukes også til polering av aluminum og rustfritt stål og andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk og vinyl. Den egner seg også til impregnering av lær. Syntetisk gummi skades ikke, men naturgummi kan svelle. Tiksotropiske egenskaper gjør at olja blir tynn ved omrøring/risting og tykner etter påføring.


Miljøvennlig behandling

Fluid Film er miljøvennlig, er uten løsemidler og har så høyt flammepunkt som 207 grader Celsius, dvs. den er tungt antennelig og vil heller ikke brenne selvstendig.
Vestfold Antirust
Hortensveien 275
3157 Barkåker

33 33 25 99
Hverdager
07:30-15:30
Org.nr. 926 339 834
Bank: 1506 54 94539
V Å R E   S A M A R B E I D S P A R T N E R E
Buskerud Antirust
Funderud Antirust
Oslo Antirust